Nyheter

Bloggar – läsning, tips och information

Söka efter olika bloggar görs genom att gå till en sökmotor, en  sökmotorn kan användas för att hitta bloggar som handlar om en uppsjö av ämnen. Men om du inte vill vara begränsad till bloggar, behöver du fortfarande ett annat sätt att hitta dem. Använda internet som ett primärt sätt att hitta bloggar är inte det enda sättet att hitta dem heller. Du kan också slå upp bloggar i din favorit sökmotor för att se vad de handlar om och att även följa länkarna. Men internet är också utmärkt för att hitta dina egna bloggar.

Nu finns det många ställen på Internet där du kan hitta bra bloggar. Här är några förslag som du kan använda:

Börja med en gammal  teknik för att söka  vilket är det vanligaste sättet för människor att hitta bra bloggar. För att hitta dessa bloggar, allt du behöver göra är att ange sökordet ”bloggar”och sedan välja en kategori på rullgardinsmenyn.

En annan bra sak är att många bloggare finns på många olika kanaler. Ofta kan sökning börja med ett namn, personen som bloggar är ofta kreativa och syns mycket i massmedian.  Bloggarn skriver om sin vardag och det dom tycker om så du kan läsa bloggar om musik, filmer, TV-program, böcker, recept, hund träningstips, mode, nyheter,m.m.

När du gör din sökning efter bloggar, se till att du använder de avancerade alternativen. Detta gör att du kan hitta bloggar med bakåtlänkar, och sättet att gå tillväga är att klicka på den avancerade länken bredvid Bloggar, klicka sedan på bakåtlänkar under Lägg till en länk till en blogg. Därefter kommer du vill välja de bloggar du vill gå igenom. Skriv namnet på bloggen inom citationstecken i rutan Plats, så att Google vet att du söker i bloggens namn.

När du har hittat den bloggen som du gillar  är det bara att fortsätt följa den. Bloggare bloggar olika, vissa varje dag medans andra bara någon gång i veckan. Efter det väljer du ”bokmärk” den här sidan och trycker på bakåtknappen, så att webbplatsen nu visas som en bokmärkt sida i webbläsarens bokmärkeslista.

Om du inte har några problem med att hitta en blogg, prova sökmotorn som du normalt använder för att hitta information. Det kommer alltid att hjälpa dig.

Besök denna sida mtpromotions.se för mer information om näringsliv.