Nyheter

Förändra ett rum med nya tapeter

Dekorera med tapeter är en mycket populär stil, men om du letar efter den nyaste trenden, kanske du bör överväga något lite mer konservativ. Vissa gillar den minimalistiska stilen, medans andra gillar starka färger.  Lägg fokus på en snygg tapeter. Det kan förändra ett rums utseende helt.

Bara för att ett rum är litet och är målat vitt betyder inte att det måste vara så, sätta upp tapeter istället. Satsa på en subtil färgsättning, och använda en mängd olika golv, möbler och accent bitar för att bryta upp monotont. Tapeter är ett sätt att lägga till färg, ett inredningskomplement till rummet. Tänk över färgvalet på mattan, vad passar färgmässigt, vit eller brunt.  överväga att sätta en trästol med en snidad finish. Detta tar fläcken ur mattan, vilket gör det verkar som om området behandlades med ett nytt lager färg.

Inredningsdetaljer

Möblera om efter funktion och plats, såsom ett soffbord eller sidobord, den nya inredningen kan blandas med gammalt.Tänk praktiskt och förvaring, att  ett soffbord kommer att ha en plats för tidningar och böcker.  Kanske en möbel som är dekorerad med metall och trä, köpa en smidesjärn som soffbord, men använd  en gammal prydnadssaker ovanpå den. Om du föredrar en mer innovativ och kreativ stil, varför inte använda kontrasterande färger? Du kan ha en mörk vägg och sedan lägga till en stor bit färgat glas i en glad röd för att göra rummet  mer spännande.

Ett vit sovrum kan förändra med  men en spegel på väggen, och nya tapeter på väggarna  som dekoration.  Om du verkligen vill ge ett rum en spännande twist, varför inte göra en fondvägg En färgstark tapet eller en ljusare, varför inte tapetsera på tvären. Det finns många möjligheter att dekorera rummet på.. Ett annat sätt att dekorera ett rum är att lägga till lite färg på möbler eller prydnadskuddar. Till exempel kan  en stor skål med färgglada frukter på soffbordet vara en festlig dekoration.  Ha blommor i färgglada krukor.

Dekorera med tapeter behöver inte begränsas till vardagsrummet. Om du har en garderob som nu är gästrummet, kan du helt enkelt lägga till en bit tapeter och använda den som en gräns runt väggen, för att skapa en enkel, men ändå elegant, utrymme. Det enda med att dekorera med tapeter är att du inte vill använda en design som inte är din favorittyp. Om du har en favorit konstverk, det är bra, men om du har en favorit seriefigur, det är också bra. Tänk bara på det i termer av dina gillar och ogillar, och du är positivt överraskad över hur lätt det är att få den känsla du vill ha för ditt hem.

Inredningsinspiration finns på denna sida rumsdesign.se.