Nyheter

Schäfer hund – en populär ras att äga

En av de mest populära raserna i USA, är den tyska Schäfern har ett rykte om sig att vara mycket intelligent och lojal. Denna kombination kan göra den tyska Schäfern en av de mest populära raserna i världen.

Schäfer är uppfödd för att vara beskyddande. När den kommer till träning, den här rasen är karakteristisk för att vilja lyda dess ägare. Det innebär att hunden kan börja skälla överdrivet, bita om den känner sig hotad, eller dra i kopplet när man går. Det är inte ovanligt att ägarna säger att deras hund bara kommer att lyda kommandon när den ser ett hot eller en person eller ett djur som den jagar. Grundläggande utbildningskommandon är ett sätt att hantera hunden. Träning av din hund till lydnad är  grunden för att kunna befallning sådan som sitta, stanna, och stopp, den kommer även hjälpa till hindra hunden från reagera aggressivt.  Hund träning i olika kommandon som ”lämna det”, ”nej” är också viktiga samt undervisning hunden vad som är lämpligt beteende. Utbildning din hund att gå i en linje är en bra idé. Användande den här teknik kanna undervisa hunden till gå i en rak linje utan oroande omkring någon hinder. Hunden kan även prova sin hand på rycka längs slutet av linjen. När hunden får veta att det kommer att få exakt där den vill gå igenom ett enda steg, kommer det att bli mindre stressad och kommer att börja vara säker på att det alltid kommer att kunna komma dit den vill gå.

Hundträning

Utbildning och träning plus mycket motion kan bli en använd för att  hunden till en sällskapsdjur nivå av lydnad. Av denna anledning lever många schäfer till en mycket hög ålder. Den rasen är anpassningsbar och skarp nog till hålla från får alltför gammal. När hunden når en ålder där den blir för gammal för att vara så äventyrlig som den en gång var, kan hunden fortfarande leva till en mogen ålderdom. Oavsett hur gammal en schäfer blir, bör det ges tillräckligt med uppmärksamhet, mat och motion.  Så länge en hund ges gott om uppmärksamhet och massor av motion, kommer det att leva under en mycket lång tid.  Vid gav hunden all uppmärksamhet och bekymmer den nödvändigtvis nu, den vilja bli mer säker i dess omgivningen och vilja känna mer bekväm och befästa.

Den tyska Schäfer rasen är en mycket intelligent ras och många människor väljer denna ras framför andra bara för att de gillar hur hunden är. Vid kombinerande en hundvalp med älska och ömheten, du vill göra en hund så pass vilja sist en mycket lång tid.

Besök denna sida hundfakta.se för mer hundar.