Nyheter

Gå ner i vikt med diet och träning

Det första steget i att förlora vikt är att hitta rätt kost som passar din livsstil. När du är på en diet plan, försök följa den. Det finns många ohälsosamma livsmedel som vi gillar att äta, vilket gör en hälsosam kost mycket svårt att hålla sig till. Istället för att äta skräpmat eller hamburgare, bör du köpa mat som är rik på näringsämnen och fiber. Fiber hjälper till att hålla oss fulla längre, vilket innebär att vi kommer att äta mindre.

Livsmedel som innehåller mycket fibrer är ris, bönor, grönsaker, frukter, frön, nötter och vissa typer av kött. Om du inte vill äta massor av dessa, kan du alltid äta mejeriprodukter som mjölk och ost. Dessa har låga kalorier, och vissa har lagt till vitaminer och mineraler också. Om du kan få för vana att planera och förbereda dina måltider, kommer du att kunna gå ner i vikt lättare. Du bör överväga att prova den mat som du är van vid, innan du börjar ändra den. Du kan välja mat du gillar eller förbereda de nya själv, vilket hjälper dig att känna dig mer avslappnad och njuta av måltiden mer. Du bör äta samma antal måltider dagligen som du gör när du är på en normal kost. På så sätt kommer du inte bli uttråkad med måltiden plan du följer. Varje måltid bör innehålla protein, kolhydrater, och lite fett.

Måltidsplan

När du börjar din första vecka på din måltid plan, kanske du känner att du inte kan äta så mycket som du gjorde tidigare. Det är OK eftersom du kommer att vänja sig vid att äta mindre portioner och detta kommer så småningom att få dig att känna dig fylligare snabbare. När du är på en diet, måste du ha en rutin. Du bör göra en anteckning om de dagar som du behöver äta så att du vet när du behöver äta. Som du framsteg med din kost, kommer du att bli bättre på att bestämma hur mycket du behöver äta. Under din dag måste du äta två eller tre gånger. Om du funderar på att gå ner i vikt snabbt, kan du behöva äta fem eller sex små måltider varje dag. Men om du behöver gå ner i vikt långsamt under en tidsperiod, måste du äta mellan fem och sju små måltider varje dag. När du är på en diet, måste du äta när du är hungrig. Du bör undvika att äta före den schemalagda tiden, eftersom detta kommer att göra dig äta för mycket och ge dig suget efter onyttigheter. Detta kommer att hindra dig från att hålla sig till din kost.

Prata med din läkare är ett bra alternativ för att hjälpa dig att hålla dig till din kost. Du kan komma i kontakt med din läkare för att diskutera alternativ som hjälper dig gå ner i vikt. Om du inte kan kontrollera dig själv runt din diet plan, bör du leta efter hjälp. Din familj och dina vänner kan ge dig stöd när du behöver det. Om du kämpar för att gå ner i vikt och njuta av att äta för mycket, är det dags att prova några olika dieter. När du hittar den rätta för dig, kommer du att kunna hålla vikten av och njuta av att äta en hälsosam kost.

Besök denna sida prisvärt.nu för träningsfrågor.